Доколку имате неопходна потреба да нѐ посетите во некоја од Телеком продавниците кои се со скратено работно време, нашите вработени ќе Ви бидат на услуга и таму, соодветно заштитени за заемно добро 

За да се заштитиме сите, Ве молиме:
▪️Чекајте ред надвор;
▪️Држете растојание од еден до два метри со другите;...

Види повеќе