Како превенција и заштита од коронавирусот, привремено се затворени Телеком продавниците во трговските центри: City Mall, Capitol Mall, Ramstore Mall, Lisa, Веро центар и ГТЦ во Скопје: http://bit.ly/3b2fAE2

Дежурна ќе биде Телеком продавницата во управната зграда на Македонски Телеком во Скопје, на плоштад „Македонија”, со работно време:

работни денови 08:00 - 18:00 часот;...

Види повеќе