Да останеме поврзани од дома. ? Двојно повеќе фиксен интернет, над 50 ТВ канали и 10 GB мобилен интернет за сите Телеком корисници ➡️ http://bit.ly/3a6mEiU
#ОстаниДома #Поврзани #ЗаштитиСе #Telekom_mk