НАРАЧАЈТЕ ПРЕД СИТЕ!
Во текот на промотивниот период од 11 февруари до и заклучно со 8 март 2020 година нарачајте во претпродажба нов Samsung Galaxy S20+ или Samsung Galaxy S20 Ultra и новите бежични слушалки Galaxy Buds+ доаѓаат на Вашата адреса! Доколку нарачате нов Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+ или Samsung Galaxy S20 Ultra во текот на горенаведениот промотивен период ќе можете да ги преземете 3 дена пред почетокот на продажбата!
Кликајте на cutt.ly/3rJ8snQ и БИДЕТЕ ПРВИ!