Нашата кампања за оваа сезона ја создадовме на неколку волшебни места низ нашата земја, сакајќи да ви прикажеме визуелно совршени модни разгледници од неколку краеви.
Секогаш подготвени за нова авантура со SuperDry!
Организација и стајлинг: Fashion Group
Фотограф: Мирко Табашевиќ
Модели: Денис Јовановиќ, Дуња Радичевиќ...

Види повеќе