Sport Vision Macedonia
Деновиве не можеме да одиме во теретана и не е препорачливо да тренираме надвор. Сепак, ова не не спречува да продолжиме да вежбаме - меѓутоа дома.

Кликни на линкот и дознај кои вежби ги подготвивме за наредните денови ?‍♀️