Civic303 . Нашиот прв модел на женски урбани патики. Повеќемесечните цртежи,дискусии и прототипи се претворија во совршениот дизајн на урбаните Civic303 . Изработени се од кожа и платно кое овозможува стопалото да дише ,а поставени на двослоен TRP и ThermoLite ѓон. Купи ги твоите тука https://schuster-store.com/product/civic303/