Веднаш по светската премиера, најновите модели Samsung Galaxy S20 Ultra и S20+ се достапни за нарачка во сите продажни места на А1 ?

Нарачајте го вашиот Samsung Galaxy S20 Ultra или S20+ и во периодот од 11.02 до 08.03 регистрирајте се на www.samsung.com/mk за да добиете подарок Samsung Buds безжични слушалки кои ќе ви бидат доставени на домашна адреса! Дознајте повеќе: http://bit.ly/2OQF2nI