Почитувани, Работнотo време на Продажните салони на Мебел-Ви е следново:
 Понеделник - Петок од 10:00 до 18:00 часот.
 Сабота од 10:00 до 15:00 часот.
Вашите нарачки може да ги направите и на www.mebel-vi.com