Гoлем избор на машини за мелење месо во СЕТЕК.
http://setec.mk/index.php…
BOSH, Gorenje, Philips, Tefal, ST. Моќност, брзина и квалитет.
Во сите салони на Сетек.
Сетек - Се од техника