Neptun
Премиум одлики за разумна цена! Ви ги претставуваме новите смартфони на серијата LG K!

Tелефониte на LG од К серијата ќе ве маѓепсаат со камери со четири леќи, Full vision екран и капацитет на батерија од 4000 mAh. Секој од овие модели ќе ви биде совршен партнер секој ден. ?

Дознај повеќе ?https://bit.ly/38Cpwqa