Neptun
Од совршено перење на дамки од омилените кошули до печење вкусни колачиња, Whirlpool апаратите се тука да ви помогнат брзо и едноставно да ги завршите обврските во домот. Сега со купување на било кој апарат за домаќинство од Whirlpool добивате и ПРОДОЛЖЕНА ГАРАНЦИЈА ОД 5 ГОДИНИ.