Сабота - 08.02.2020

16:00 - Не си играј со оган (2D)
18:00 - Медена земја (2D)
20:00 - Birds of Prey (2D)
22:00 - Лоши момци засекогаш (2D)

Влезниците ќе можат да се набават на кино благајните. Цената на 2D влезниците е 150 денари, а на 3D влезниците е 200 денари.