Ново во нашиот асортиман:
* Маслинки во 4 варијанти и вкуса: микс; зелени; каламата; без семка

* Отсега во КАМ набаевете си и сос од пасирани домати „Passata Rustica“, производ на „КИМ“, добиен од 100% македонски домат. Сос кој одлично ќе се „спријатели“ со вашите омилени тестенини.

...Види повеќе