Новиот и најмоќен iPhone12 Pro сега достапен во сите продавници на НЕПТУН!

Со прекрасен и комплетно нов дизајн, iPhone12 Pro се одликува со 6.1"Super Retina XDR OLED дисплеj, Dolby Vision систем за снимање на видео, најголема Ceramic Shield заштита и A14 Бионички чип – најбрз чип изработен за смартфон.

#Ајде во НЕПТУН, по новиот и најмоќен iPhone 12 Pro ?