Neptun
Запознајте ја новата елеганција на уметност ⌚️

Стаклото од сафир се спојува непречено со титаниумската рамка за лесен и цврст дизајн. Сјајниот и пријателски за кожата керамички грб обезбедува удобно носење.

Со софистицирана изработка, HUAWEI WATCH GT 2 Pro нуди префинет изглед со совршен баланс на уметноста и технологијата.