CRNOBELO.com: "Овој производ ќе биде достапен во Северна Македонија од 6 април, во три бои - класичен Midnight Black, нежен Sakura Pink и исклучителен Crush Green, во конфигурација од 6 GB RAM и внатрешна меморија од 128 GB." #HuaweiP40lite

CRNOBELO.COM
 
Заедно со премиерата на предводниците на P40 серијата, Huawei го најави и претставникот во особено популарниот high-end сегмент од средната класа - P40 lite. ...