Стариот оџак кондезира, чади или "не влече" ? Време е за ново попрактично решениеh>➡️ Инокс оџак-Ројал®
Изолиран и не кондезира
Висококвалитетен инокс кој не задржува саѓи и наслаги
Лесен за монтажа и преместување
Произведен по строгите ЕУ сертификати