Наградниот конкурс #gorenjemoments по повод 70 години Gorenje заврши. Благодариме на сите кои ги споделија своите Gorenje моменти. ?
Се прегледуваат сите учесници во конкурсот и се подготвува објава на добитникот на главниот подарок - Gorenje ретро фрижидер, како и добитниците на останатите награди. ?️
Stay tuned! ?