#седидома и подготви го највкусниот леб што си го пробал, со помош апаратот на Gorenje. ???
Со овој апарат може да подготвувате леб со и без глутен, може да контролирате растење на тестото и колку крцкав сакате да биде лебот.
Овој апарат едноставно ќе го закасакате.
Нарачај онлајн со бесплатна достава до дома
https://cutt.ly/ftH8v1s