Gorenje
Еден начин да складирате и зачувате поголемо количество на храна е употреба на самостоен замрзнувач. ❄️

Има супер компактна длабочина од 56 см, а капацитет од 194 листри, што го прави идеален за станови и мали остави. ?
Погледнете ги сите карактеристики:
https://www.gorenje.com.mk/…/mod…/zamrznuvaci/fh211aw/733743