НОВ модел на комбиниран фрижидер во кој ќе се заљубите.
Елегантен изглед, врвни карактеристики како А++ класа и помалку мраз, и дополнето со 5 години гаранција.

Погледнете ги сите детали и набавете го пред сите други: https://www.gorenje.com.mk/…/samostojni-f…/rk6192ebk4/737009

...Види повеќе