Најдоброто од вградните машини за садови!
Голем капацитет од 16 стандардни сетови со 3 корпи, А+++ енергетска класа, моќен инвертер мотор и автоматски програми.
Сликата може да содржи: текст кој вели „gorenje LifeSimplified бесплатна достава нарачај онлајн ·...... GV 672 C60 целосно вградна машина за садови 34.490 ден. 30.990 ден.“