Сезонава, имавме среќа да работиме со модели кои имале чест да бидат дел од кампањи на светски познати брендови, меѓу кои и омилените, Долче и Габана.
Ви го претставуваме Петар Рашиќ, клик за да го прочитате неговото интервју ➡️ shorturl.at/emKM9