Новата сезона е време за нови почетоци, па така девојките и момците уживаат во правењето на стилски комбинации со кои дополнително ќе ја „зачинат“ прекрасната зима која секогаш има модна бајка за раскажување.
Прочитајте повеќе на новиот блог пост  https://bit.ly/3n458Co
 
5