DBD Komerc - Санитарија и плочки продава стан 64m2 во Скопје на одлична локација, во современиот станбено-деловен комплекс GARDEN INN RESIDENCE.
Блок Б, кат 3, јужна ориентација

ЛОКАЦИЈА: населба Влае, Скопје на ул. Ацо Шопов

...Види повеќе