Подготви се! Врнежливите денови започнаа 
Новата сезона ни носи нови авантури со adidas TERREX патиките и на најнепроодните терени 
Најголемиот избор на TERREX модели во нашите продавници и на веб https://bit.ly/344pip4 
Сликата може да содржи: чевли и од надвор