Планирате да ги искористите зимските викенди за скијање во странство? ⛷️

Активирајте пакет A1 Roam Surf XL за 499 денари и добијте промотивни 2GB интернет, со кои ќе можете да ги споделувате најинтересните моменти од вашите авантури и да бидете во контакт со вашите најблиски постојано ?

Постпејд понуда: http://bit.ly/2M7rlz3...

Види повеќе