Нов смартфон со супер цена преку A1 Live Shop!
Посетете ја нашата виртуелна продавница A1 Live Shop, изберете Samsung A20e или Samsung A30s и добијте 3 месеци без претплата за избраната тарифа од A1 Постпејд ?

Со A1 Live Shop, разговарајте во живо со нашите продажни агенти, дознајте ги актуелните попусти и добијте детални одговори на сите Ваши прашања!

...Види повеќе