"Ново во нашиот асортиман:
• Денот е поубав кога на масата имаме мирис на тазе леб, зарем не! Отсега во КАМ маркет тазе печен пченкарен леб од нашата фурна! (42 ден./500г)

Ново во нашиот асортиман:
* Деликатес од север, сега достапен и во КАМ Маркет: на љубителите на лесни морски јадења им предлагаме филети од норвешки лосос, во мало практично пакување од 200г, по цена од 185 ден. Ви пожелуваме добар апетит!

...Види повеќе