Сончево време, викенд и секако скара!
Нов модел на електрична скара на Gorenje со 2000W моќност, променлива двострана плоча со опции рамна и грил.
Може да ја нарачате онлајн, а ние да ја доставиме до вашиот дом, така што на вас ќе остане само да одберете што вкусно ќе подготвите на неа: https://bit.ly/2XNn2iI