Deloven objekt - Stip/Деловен објект - Штип M&D Invest
Се изнајмува деловен објект во Општина Штип на одлична локација во близина на градскиот пазар (наспроти некогашен Маркет ТУШ или денешен Супер КИТ-ГО).

Објектот располага со вкупна површина од 265m2 (П+1), дворно место од 110m2, како и паркинг места пред и околу објектот.
Објектот е изграден според претходно изработен проект со сите највисоки стандарди на градба, термоизолација и со модерен изглед.
Објектот е погоден за дејности како: адмниситративни канцеларии, банка, иг...

Види повеќе