Совршено компактен и вградлив ладилник со класа на енергетска ефикасност А+++. 

IKBP 2764 Premium BioFresh изобилува со високофункционални и практични компоненти кои ќе ви го поедностават секојденвието. ?

Дознајте повеќе: https://bit.ly/3cA0fNb