Навистина имавме многу споделувања. Ви благодариме! Добитникот на Клуб Маса ЦЕНЕК е Aleksandra Petrovska. Честитки!!! Ја замолуваме добитничката да ни пише свои податоци во порака.
На сите останати Ви посакуваме добро здравје и СЛЕДЕТЕ НЕ . Следуваат многу изненадувања!