Колку што се битни препораките при секое влегување во маркет, толку се и битни кога ги внесувате купените производи во вашиот дом. ?

Грижете се за вашето здравје и по враќањето дома?

Ве молиме применувајте ги следниве чекори ?

...Види повеќе