Денес е Светскиот ден на здравјето, кој оваа година е посветен на сите здравствени работници кои несебично даваат сѐ од себе во справувањето со актуелните предизвици и неуморно се грижат за сите нас и нашето здравје.

Инспирирани од темата на Светскиот ден на здравјето, да работиме заедно на подигнување на свеста за сопственото и јавното здравје.

#ОстанетеДома #СветскиДенНаЗдравјето #ЗаедноСмеСоВас