* КАМ ви препорачува: Пилешко филе - добар избор за лесен, вкусен и богат оброк. А освен тоа, неделава во КАМ има уште пониска цена. Добар апетит!

* Направи нешто против чувството на изолација: биди денес сам свој мајстор, испечи си крцкави пилешки крилца како за своја душа! Крилцата се полуприготвени, и ти треба минимално време - готови за час: сѐ што ти треба е претходно загреана рерна, малку добра волја и музика по твој избор!