Со години нашиот Контакт центар работи 24/7 а во овој период на препораки за #СедиДома колегите значително повеќе се подготвени за вашите прашања и потреби.

За потсетување, еве дел од услугите достапни преку Контакт центарот :
- ресетирање заборавена лозинка за i-bank услугите
- блокирање на картичка...

Види повеќе