Користете ги предностите на Telekom MK app и управувајте со услугите дигитално.
Плаќајте ги вашите сметки со само еден клик: http://bit.ly/3aEKLW2
Грижата за јавното здравје е обврска на сите нас #ОстаниДома #Поврзани #Telekom_mk