Неделната понуда, збогатена со понуда плус за супер викенд!
#ПонудаПлус за #СуперВикенд единствено во маркетите на ‪#Тинекс‬.
Купувајте во Тинекс и добијте уште повеќе поени за износот на сметка. За секои 100ден. добивате 15поени!
Повеќе поени поголема заштеда. Тинекс