Останете дома и управувајте со услугите дигитално. ?‍?
Плаќајте ги вашите сметки онлајн ➡️ https://bit.ly/2WG8cKZ или преку Telekom MK апликацијата ? http://bit.ly/3aEKLW2
#ЗаштитиСе #ОстаниДома #Поврзани