Ти ги подаруваме твоите омилени чевли! #СедиСиДома , сподели го твојот омилен Schuster модел на стори и тагни не. Означи ги твоите пријатели во оваа објава за заеднички да направиме седењето дома да биде позабавно.
*наградната игра трае до 25.03