Во склад со засилените мерки за заштита од ширење на COVID - 19 во земјата, Стопанска банка АД - Скопје информира дека:

- филијалите на Банката продолжуваат со работа со клиенти за неопходни трансакции, но со изменето работно време намалени капацитети. Информации за работното време на филијалите можете да најдете на веб страницата и на мобилната апликација на Банката...

За повеќе инфо прочитајте тука?