Во месарниците на #Тинекс секојдневно се врши достава на ДОМАШНО свежо, вкусно, сочно месо со врвен квалитет кое заслужува место на вашата трпеза! Купете свинско месо по најдобри цени и заштедете. Купувајте во Тинекс и добијте уште повеќе поени за износот на сметка. За секои 100ден. добивате 15поени!
Повеќе поени поголема заштеда. #Тинекс