Мидеа стана официјален спонзор на Манчестер Сити
СЕТЕК ЕКСКЛУЗИВЕН ПАРТНЕР на МИДЕА 

Манчестер Сити го објави своето глобално партнерство со најголемиот светски произведувач на бела техника и потрошувачка технологија Мидеа.
„Со влегување во вториот дел на сезоната, возбудени сме што ќе се засилиме со таков врвен бренд како што е Мидеа кој не импресионира сите со својата работа и амбиции“ изјави главниот оперативен директор на Манчестер Сити Омар Берада по повод ова големо ...

Види повеќе