УШТЕ ЕДНА ПОТВРДА НА ШИРОКАТА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ НА ФАРМАЦЕВТСКАТА КОМПАНИЈА...

Алкалоид донира 200.000 евра, намалени цените на 158 производи