Дополнително одберете смартфон A1 Alpha кој ви овозможува да направите фантастични фотографии благодарение на одличната задна камера од 13MP и предна од 8MP, а истиот може да биде ваш за само 89 денари месечно.

А1 – Секој твој свет!

...Види повеќе