A1 Combo Box е безжичен уред, со кој на наједноставен начин добивате брз интернет дома, за само 599 денари/месечно?

Едноставно приклучете го Wi-Fi уредот во струја и можете веднаш да почнете да сурфате, каде и да сте во земјата. На Wi-Fi уредот можат да се конектираат сите членови на семејството преку смартфон, таблет или компјутер ?

Нарачајте А1 Combo Box со повик на бесплатниот број 077/1234 и уредот ќе Ви го доставиме бесплатно до Вашиот дом.

...Види повеќе