Подгответе се за новогодишни изненадувања!
Изберете A1 Combo пакет со неограничен интернет за дома, интерактивна телевизија и мобилни линии, секоја со 50GB интернет и добијте попуст на месечната претплата. Плус, изберете нов Samsung смарт телевизор за 0 денари.
A1 Combo Ви овозможува и флексибилност, со што сами можете да го направите Вашиот идеален пакет и да ги поврзете сите услуги според Вашите потреби.
 
Новогодишно изненадување