Внесете доза на луксуз во Вашато секојдневие со избор на мебел од нашата ексклузивна колекција ONYX. 🌲

Најдобро опремениот салон за мебел во Скопје. МЕБЕЛ-ВИ Салон Пинтија
►Површина: 3.000 m2
►Адреса: Борис Трајковски бр.292 (нас. Пинтија)
►Тел: 02/2700-513 ►email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
►​Раб. време: 08:00-20:00 (Пон-Пет); 08:00-17:00 (Саб)